Profil

DJ Supply er et medlemsejet kædesamarbejde indenfor områderne VVS, stål og værktøj/tekniske artikler. Det ejes af 43 selvstændige handels- og grossistvirksomheder. Medlemsvirksomhedernes 74 udsalgssteder og godt 700 ansatte servicerer håndværkere, industrien og andre kunder i Danmark, på Færøerne og Island og omsætter for godt 2 mia. kr.

De enkelte medlemmer har stor erfaring indenfor deres forretningsområder samt gode relationer og tæt samarbejde med kunderne. Medlemsvirksomhederne tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser og kompetent rådgivning, så kunderne altid sikres den rigtige løsning. Se alle udsalgssteder under Medlemmer.

DJ Supplys væsentligste opgave er at varetage den strategiske indkøbsfunktion for medlemsvirksomhederne, så disse sikres adgang til de rigtige produkter til konkurrencedygtige priser. Dette er over årene suppleret med en lang række services omkring bl.a. fakturering, IT, lagersamarbejde, markedsføring, produktstamdata, prisopdateringer og administration. Kædesamarbejdet er i sit grundlag frivilligt, men medlemmerne arbejder i stadig stigende grad sammen omkring forpligtende koncepter, således at man både overfor leverandører og kunder fremstår som en pålidelig, langsigtet samarbejdspartner, der kan markedsføre og levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Et væsentligt element i samarbejdet er, at medlemmerne udveksler information om lagerbeholdninger, og via DJ’s systemer kan der bestilles varer hos hinanden. Dette giver en meget stærk platform for betjening af medlemmernes kunder, der således har adgang til et meget bredt produktprogram. 

DJ Supplys kontor i Randers har intet lager og dermed ingen varehåndtering. Alle leverancer går direkte fra leverandørerne til de enkelte medlemsvirksomheder.